header

Οι θαμώνες των καταστημάτων με βιολογικά προΐόντα θα έχουν ήδη εξοικειωθεί με τις περίεργες «ονομασίες», όπως ο αμάρανθος και το κινόα. Για τους περισσότερους, όμως, οι σπάνιες αυτές λέξεις θυμίζουν μάλλον συστατικά από τροφές για κατοικίδια και δεν προκαλούν κανένα «γευστικό συνειρμό».

Εντούτοις, δεκάδες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, προσδιόρισαν τόσο σημαντικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως -κατηγορία όπου ανήκουν τα παραπάνω προϊόντα-, που τα καθιστούν πραγματικά αναντικατάστατα για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Γνώρισε λοιπόν τις θαυματουργές αυτές τροφές και «απενεχοποίησε» επιτέλους τους υδατάνθρακες που θα απογειώσουν την ευεξία σου.

Περισσότερα...

Σύνδεσμοι

Σας Συμφέρει!

Σαπούνι με φύκια 150 γραμμάρια

Σαπούνι με 100% φύκια του ωκεανού, βοηθάει στην απολέπιση του δέρματος και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
ΤΙΜΗ 5,00

Λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας 100 ml

Χρησιμοποιείται ως ένα καθημερινό μασάζ εξαιρετικά αποτελεσματικό 100% αιθέρια έλαια και παρθένα φυτικά έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα αιθέρια έλαια επιταχύνουν την  αποβολή των τοξινών και των αποβλήτων από τους ιστούς για να βελτιώσουν αισθητά  το δέρμα.

ΤΙΜΗ 9,90

 

ΤΙΜΗ BIO-ARMONIA KAI ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  6,55

ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Οι Βιολογικοί σολομοί μεγαλώνουν στα καθαρά νερά του  Fjord BA του Bergen της Νορβηγίας (απέναντι από τα νησιά Shetland). Η διαρκής ελεύθερη κίνησή τους και η ιδιομορφία της περιοχής, τους δίνει τραγανή σάρκα και μια μεστή, ελαφρώς γλυκιά γεύση. Είναι μια καθαρή και φυσική πηγή των Ω3 λιπαρών οξέων.

Διατίθεται: Φιλέτο, χωρίς κόκκαλα και δέρμα.

ΒΑΡΟΣ 140 γραμμάρια

ΤΙΜΗ 3,96/ΦΙΛΕΤΟ

Βρείτε μας στο..

  • Facebook Page: 113964012003419
Χωρίς Γλουτένη
ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΝΟΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΝΟΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Το αλεύρι κινόα ενδείκνυται για ανάμειξη με ρυζάλευρο, αλεύρι κεχριού η φαγόπυρου ως προσθετό. Μπορεί να αντικαταστήσει 20-25% της ποσότητας ενός από τα προαναφερθέντα αλεύρια για την παρασκευή αρτυμάτων χωρίς γλουτένη.

Επίσης και σε αρτύματα ντίνκελ η σιτάλευρου μπορεί να προστεθεί αλεύρι κινόα σε ποσότητα 20-25%.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΟΑ 100%

ΕΤΑΙΡΕΙΑ WERZ

ΧΩΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

 

 
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΖΕΑΣ

Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στην γλουτένη.

Τα δημητριακά ΖΕΑΣ είναι γνωστά απο την αρχαιότητα, Οι Ρωμαίοι το χρησιμοποιούσανσαν τροφή στις εκστρατείες.περιέχει 40& επιπλέον μαγνήσιο απο τα κοινά δημητριακά.Περιέχει λυσίνη,που είναι σημαντική οχι μόνο για τις ίνες και τα μέταλλα που περιέχει αλλά κυρίως για το μαγνήσιο που ενεργοποιεί τις ενζυματικές διαδικασίες του μεταβολισμού.Αποκαλείται μαγνήτης της ζωής.Η λυσίνη είναι συστατικό των πρωτεϊνών που αυξάνει την πεπτικότητα τους.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΙΛΟΦΟΣ ΝΟΡΒΑΧΙΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

 
ΖΥΜΑΡΙΚΑ MONTEBELLO

 

ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟNTEBELLO®


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ K.E. & K.E. DITTANY OF CRETE HELLAS


Η προσπάθεια του συνεταιρισμού Alce Nero, από τους πρώτους Ιταλικούς συνεταιρισμούς οργανικής καλλιέργειας, άρχισε πριν από 30 χρόνια. Το παλιό μοναστήρι MONTEBELLO ανακαινίστηκε, ένας στάβλος χτίστηκε, ένας μύλος, ένα εργοστάσιο ζυμαρικών και τέλος μία ξύλινη αποθήκη. Παράλληλα οργανώθηκαν σειρές μαθημάτων, συνέδρια και προωθήθηκαν πρωτοβουλίες με σκοπό το «πάντρεμα» της παραδοσιακής τεχνικής, με τις βιολογικές καλλιέργειες.

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια, δίκαια ο συνεταιρισμός Alce Nero είναι υπερήφανος για τα διεθνώς καταξιωμένα βιολογικά προϊόντα του με το εμπορικό σήμα MONTEBELLO®. Τα βιολογικά προϊόντα MONTEBELLO® φθάνουν στον καταναλωτή χωρίς να υποβληθούν σε καμία επεξεργασία που θα άλλαζε τα φυσικά χαρακτηριστικά τους. Το νερό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή είναι από φυσική πηγή και η ξήρανση των ζυμαρικών γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες (από 45 έως 55 βαθμούς C) και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε όλα τα στάδια της παραγωγής γίνονται διαρκείς εργαστηριακοί έλεγχοι αλλά και έλεγχοι γευσιγνωσίας στα τελικά προϊόντα.

Πιστοποιούνται με βάση την κοινοτική οδηγία 2092/91 από το IΝSTITUTO MEDITERRANEO DI CERTIFICAZIONE (IMC) και διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας από: TUV, IFS και KOSHER.

SPAGHETTI ΖΕΑΣ ΛΕΥΚΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΖΕΑ

Το σιτάρι ΖΕΑ είναι απο τα αρχαιότερα που είναι γνωστά στον άνθρωπο. περιέχει 40% περισσότερο μαγνήσιο που βοηθά στην αντιμετώπιση των κραμπών και ενεργοποιεί τις ενζυματικές διαδικασίες του μεταβολισμού. περιέχει υψηλά ποσοστά αμινοξέος λυσίνη που καθιστά τα ζυμαρικά ιδιαίτερα εύπεπτα. Η θρεπτική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη.

Περιέχει γλουτένη διαφορετικής σύστασης απο του κοινού σταριού, ώστε να είναι ανεκτό απο άτομα με δυσανεξία η και αλλεργική αντίδραση στην γλουτένη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

SPAGHETTI ΖΕΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Ισχύουν τα ίδια οπως και στο SPAGHETTI ZEAS ΛΕΥΚΟ

 

SPAGHETTI ΖΕΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

 
ΖΥΜΑΡΙΚΑ CASTAGNO

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΒΡΩΜΗΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ: CASTAGNO

ΧΩΡΑ: ΙΤΑΛΙΑ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ : 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ

Περισσότερα...
 
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΡΥΖΙΟΥ PROBIOS

SPAGHETTI ΡΥΖΙΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ: PROBIOS

ΧΩΡΑ: ΙΤΑΛΙΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ,ΝΕΡΟ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΠΡΩΤΕΙΝΗ 7 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 79 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΛΙΠΑΡΑ 0,3 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΙΝΕΣ 2,5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

 
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ PROBIOS

ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

ΕΤAΙΡΕΙΑ: PROBIOS

ΧΩΡΑ: ΙΤΑΛΙΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ,ΝΕΡΟ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΠΡΩΤΕΙΝΗ 7,5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 79 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΙΝΕΣ 1,6 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΛΙΠΑΡΑ 1,3 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

SPAGHETTI ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ,ΝΕΡΟ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

 


 
ΖΥΜΑΡΙΚΑ NATURKORN MUELE

                                                                              

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΡΥΖΙ    ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ        ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΦΑΓΟΠΥΡΟ      ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΕΧΡΙ

 Η γεύση και η ποιότητα των προϊόντων της naturkorn mόhle Werz έχουν βραβευθεί τα τελευταία χρόνια πάνω από εκατό φορές και η επιχείρηση τιμήθηκε δύο φορές -τελευταία το 1999- από τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Τροφίμων, Γεωργίας και Δασών με το Τιμητικό Βραβείο για εξέχουσες επιδόσεις στους ποιοτικούς ελέγχους του DLG για Ψωμί και Αρτοσκευάσματα πολυτελείας.

 Δικαίως ο αρτοποιός Werz και οι συνεργάτες του είναι περήφανοι για τις διακρίσεις αυτές, ειδικά όταν ο πρόεδρος του Γερμανικού Κύκλου Γεωργίας (DLG), Philip Freiherr von dem Bussche βεβαιώνει, ότι «το Οικο-Αρτοποιείο Werz έχει εξελιχθεί σε υποδειγματική γερμανική επιχείρηση». Στην υποδειγματική γερμανική αυτή επιχείρηση δεν θα λείψουν και στο μέλλον νέες ιδέες και εξελίξεις για την διατήρηση και βελτίωση της υγείας του λαού.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

Προϊόντα Εταιριών