header

Οι θαμώνες των καταστημάτων με βιολογικά προΐόντα θα έχουν ήδη εξοικειωθεί με τις περίεργες «ονομασίες», όπως ο αμάρανθος και το κινόα. Για τους περισσότερους, όμως, οι σπάνιες αυτές λέξεις θυμίζουν μάλλον συστατικά από τροφές για κατοικίδια και δεν προκαλούν κανένα «γευστικό συνειρμό».

Εντούτοις, δεκάδες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, προσδιόρισαν τόσο σημαντικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως -κατηγορία όπου ανήκουν τα παραπάνω προϊόντα-, που τα καθιστούν πραγματικά αναντικατάστατα για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Γνώρισε λοιπόν τις θαυματουργές αυτές τροφές και «απενεχοποίησε» επιτέλους τους υδατάνθρακες που θα απογειώσουν την ευεξία σου.

Περισσότερα...

Σύνδεσμοι

Σας Συμφέρει!

Σαπούνι με φύκια 150 γραμμάρια

Σαπούνι με 100% φύκια του ωκεανού, βοηθάει στην απολέπιση του δέρματος και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
ΤΙΜΗ 5,00

Λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας 100 ml

Χρησιμοποιείται ως ένα καθημερινό μασάζ εξαιρετικά αποτελεσματικό 100% αιθέρια έλαια και παρθένα φυτικά έλαια μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα αιθέρια έλαια επιταχύνουν την  αποβολή των τοξινών και των αποβλήτων από τους ιστούς για να βελτιώσουν αισθητά  το δέρμα.

ΤΙΜΗ 9,90

 

ΤΙΜΗ BIO-ARMONIA KAI ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  6,55

ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Οι Βιολογικοί σολομοί μεγαλώνουν στα καθαρά νερά του  Fjord BA του Bergen της Νορβηγίας (απέναντι από τα νησιά Shetland). Η διαρκής ελεύθερη κίνησή τους και η ιδιομορφία της περιοχής, τους δίνει τραγανή σάρκα και μια μεστή, ελαφρώς γλυκιά γεύση. Είναι μια καθαρή και φυσική πηγή των Ω3 λιπαρών οξέων.

Διατίθεται: Φιλέτο, χωρίς κόκκαλα και δέρμα.

ΒΑΡΟΣ 140 γραμμάρια

ΤΙΜΗ 3,96/ΦΙΛΕΤΟ

Βρείτε μας στο..

  • Facebook Page: 113964012003419
Διατροφική Ζώνη

Ο καταξιωμένος ερευνητής του ΜΙΤ και ιατρικός οραματιστής Barry Sears Ph.D βασίστηκε σε έρευνες που καταξιωθήκαν με το βραβείο Νόμπελ ιατρικής το 1982.Αναλυει  μέσα από την ερεύνα του, πώς  είναι εφικτό να κατακτήσουμε τη μέγιστη σωματική μας ικανότητα , την άριστη πνευματική διαύγεια και ταυτόχρονα να διώξουμε μόνιμα το περιττό λίπος από το σώμα μας, εφαρμόζοντας την «Διατροφική Ζώνη».

 

Η «Διατροφική Ζώνη» σας προμηθεύει με ότι χρειάζεστε για αν ξεκινήσετε μια διαδρομή ενάντια στον χρόνο, την κούραση και την αρρώστια. Επίσης σας βοηθάει να διατηρήσετε σε μέγιστο επίπεδο την πνευματική σας ευεξία, σωματική ικανότητα καθώς και  μόνιμο σωστό βάρος.

Σαν αποτέλεσμα , το σώμα σας δεν θα περιοριστεί στο κάψιμο λίπους , αλλά κυρίως θα πολεμήσει τις καρδιακές ασθένειες, το διαβήτη, τη χρόνια κόπωση, την κατάθλιψη και τον καρκίνο, όπως και θα απαλύνει τα συμπτώματα πόνου, που παρουσιάζονται με βασανιστικό τρόπο σε αρρώστιες σαν την σκλήρυνση κατά πλάκας και το AIDS ( HIV).

Συνοπτικά η “Διατροφική Ζωνη»είναι μια διατροφή στην οποία η ισορροπία των μακροθρεπτικών – πρωτεΐνες , υδατάνθρακες και λίπος- είναι σφικτά ελεγχόμενη  στην αναλόγια 30-40-30, σε κάθε γεύμα , κάθε σνακ, κάθε μέρα.

Τα κυριότερα οφέλη της «Διατροφικής Ζώνης» είναι;

Ø  Ισορροπία των ορμονών

Ø  Ισορροπία των επίπεδων ινσουλίνης

Ø  Μόνιμο χάσιμο βάρους

Ø  Αναπροσαρμογή του γενετικού κώδικα στα φυσιολογικά επίπεδα του κάθε ανθρώπου.

Ø  Προφύλαξη από ασθένειες

Ø  Μέγιστες αθλητικές επιδόσεις

Ø  Αντιγήρανση

Ø  Αύξηση πνευματικής διαύγειας.

Για την καλύτερη λειτουργία της διατροφής και την ενίσχυση των αποτελεσμάτων είναι απαραίτητο το φαρμακευτικό ιχθυέλαιο υψηλής μοριακής απόσταξης.

Το ιχθυέλαιο – Ω3 αποτελείται από μακριάς αλυσίδας λιπαρά οξέα (DHA-EPA) τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τα συνθέσει και είναι απολύτως απαραίτητα για αυτόν.

Το DHA είναι το Ω 3 λιπαρό οξύ, το οποίο είναι το δομικό υλικό του εγκεφάλου( 60% του εγκεφάλου μας αποτελείται από DHA) το οποίο είναι το πλέον βασικό υλικό για την κατασκευή του νευρικού ιστού. Επιπλέον το DHA είναι το μόνο υλικό του εγκεφάλου που μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.

Το EPA είναι το Ω 3 λιπαρό οξύ το οποίο ελέγχει την υγεία , με την διαμόρφωση ισορροπίας καλών και κακών ορμονών( εικοσανοειδή)

Συνοπτικά αναφέρουμε μερικά από τα βασικότερα οφέλη των Ω3 λιπαρών οξέων:

Ø  Βασική τροφή του εγκέφαλου

Ø  Μόνωση των νευρώνων του εγκεφάλου με αποτέλεσμα την καλύτερη μνήμη, την δημιουργική σκέψη και την καλύτερη συγκέντρωση

Ø  Εξισορρόπηση των νευροδιαβιβαστών – σερετονίνη και ντοπαμίνη- με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε ισορροπία συναισθημάτων

Ø   Κάνουν  αγγειοδιαστολή, πιο αραιό το αίμα με αποτέλεσμα την καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση στο ανθρώπινο σώμα.

Ø  Βοηθάει στην δημιουργία καλών ορμονών ( εικοσανοειδή) .Ειδικά μετά τα 30εινα ι απολύτως απαραίτητα τα Ω 3 , διότι μειώνεται η δραστηριότητα του ενζύμου δέλτα 6-δεσατουράση, το οποίο είναι απαραίτητο για να συνθέσει ο οργανισμός μας καλές ορμόνες.

Το δέλτα 6 –δεσατουράση μπορεί να παρεμποδιστεί από μια ιογενή μόλυνση και ο μόνος παράγοντας εναντίον των ιών είναι τα καλά εικοσανοειδη, χάρη στην ικανότητα  τους μνα κρατούν υπό έλεγχο την ιογενή αντιγραφή. Αυτή η διαδικασία  έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνουμε τις πιθανότητες αρρωστήσουμε και να μολυνθούμε από ιούς.

 

Προϊόντα Εταιριών